Image

Igor Halt

Stručni voditelj autoškole, predavač prometnih propisa i instruktor vožnje.
 
Osoba koja se bavi onime što najviše voli i najbolje zna: prenositi stečeno znanje o vještini vožnje drugima. Imam dugogodišnje iskustvo na svim pozicijama u djelatnosti autoškola, od čistačice do stručnog voditelja autoškole. Nisam se još umorio u svom životnom putu i mogu biti nešto korisno u društvu i zajednici kojoj pripadam. A upravo prenošenjem znanja mogu dati doprinos da u samim počecima obuke steknete navike i vještine koje će vas učiniti sigurnim i spretnim sudionikom u prometu.

Tihomir Geto

Instruktor vožnje A i B kategorije
 
Kao instruktor vožnje iza sebe imam 800+ kandidata koji nakon obuke samostalno i uspješno upravljaju vozilom. Temelj iza tog uspjeha nije samo znanje o propisima i sposobnostima prenošenja tog znanja na vas, već i korištenje pedagoškog pristupa, te posjedovanja komunikacijskih vještina i onog najvažnijeg – strpljenja. Svakom kandidatu za vozača posvećujem dovoljno vremena i pažnje te nastojim razviti odnos povjerenja koji obuku olakšava i čini kvalitetnom, te u konačnici rezultira položenim ispitom.
Image
Image

Petra Bubanj

Administrator
 
Za sva vaša pitanja, upute i pomoć u rješavanju problema stojim vam na raspolaganju. Nakon završetka smjera računovodstvo i financije na Ekonomskom fakultetu odlučila sam pružiti podršku novim vozačima na način da vam olakšam obveze i put prema vozačkoj dozvoli. Svaki kandidat je jednako važan te svakom pojedinačno posvećujem vrijeme i pažnju.