Autoškola Blue

Svrha naše web stranice je pomoć budućim vozačima da što lakše pronađu sve informacije o putu prema vozačkoj dozvoli. Nova smo autoškola u Osijeku, ali u nju unosimo 15-godišnje radno iskustvo u ovoj djelatnosti.
 
Naši Djelatnici su visoko stručan i obrazovan kadar koji svojom kompetentnošću i iskustvom jamči sigurnost u obuci vozača.
 
Autoškola je opremljena novom informatičkom opremom kao i pratećim programima iz područja prometnih propisa koji omogućavaju zanimljivu i kvalitetnu nastavu.
 
Imate li dodatnih pitanja ili trebate pomoć, slobodno nam se javite.
 

Savjeti za vozače

1. Svatko od vas ima drugačiji razlog za upis u školu za vozače. Ali svima je zajedničko da trebaju staložene i strpljive učitelje koji jasno odgovaraju na pitanja i koji vole svoj posao.
 
2. Stoga pitajte! Čak i ona pitanja za koja mislite da su „glupa“, a ustvari nisu. Ništa nije sramota, ništa se ne podrazumijeva, nitko prije početka učenja teorije i upravljanja vozilom ne mora ama baš ništa znati. Od toga kako se otvara hauba, do toga sa koje strane se uključuju žmigavci, a sa koje brisači.
 
3. Sama obuka u vozilu može biti zbunjujuća, dok se krećete širokim prometnicama grada gdje sa svake strane imate po nekoliko drugih vozila. Zbog toga može biti korisno da na vožnju ponesete bilježnicu, rokovnik, olovku ili jednostavno koristite aplikaciju. Jer kad sve što radite prvo „stavite na papir“ pa prenesete na volan, sve može ići puno lakše.
 
4. Sudjelovanje u prometu se može promatrati i kroz igru, ukoliko u njoj poštujemo pravila. Umjesto da se bojite prometa, zamislite kako je to sve jedna igra u kojoj treba stići do krajnjeg cilja. I ne zaboravite da vi upravljate automobilom, a ne on vama.
 
5. Prihvatite važnost vježbanja, vožnja je vještina koja se stječe vježbom. Čak i ako pogriješite, ako vam se ugasi auto na semaforu, ili doživite neki manji početnički peh, ne očajavajte. Važno je biti koncentriran, nastaviti dalje i ne reagirati na reakcije nervoznih vozača.
 
6. Svi bi htjeli naučiti voziti za nekoliko dana, ali ne slušajte „savjetnike“ iz vašeg okruženja o broju odvoženih sati, već vozite sa instruktorom do trenutka dok ne budete zadovoljni svojom vožnjom. Time dobivate sigurnost na cesti, za razliku od komentara koji vam mogu samo poljuljati samopouzdanje.
 
blue logo
 
 
Image
Image
Image
Image